Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 115 гостей

Заглавная arrow Сам себе лекарь arrow Сам себе лекарь arrow Лікування настоєм "чайного гриба"

Лікування настоєм "чайного гриба"

Для лікування хронічних шлункових захворювань, атеросклерозу та гипертонії а ще частіше просто для стимулювання апетиту в людей похилою віку в домашніх умовах використовують настій так званого "чайного гриба" Насправді - це не гриб. а симбіоз, тобто середовище, де дружно співіснують дріжджові грибки та оцтовокислі бактерії Вони зброджують цукор. утворюючи спирт та вуглекислій газ, а потім переводять спирт в оцтову кислоту. В кислуватому настої 7-8-денноі давності містяться антибіотичні речовини, вітаміни С та В2.
Цей настій стимулює роботу шлункових та підшлункової залоз. Вживаю гь його тривалий час по 100 г тричі на добу. Після прийому треба з годину полежати.
Неприпустимо користуватися чайним грибом при виразках шлунка та дванадцятипалої кишки, гастритах з підвищеною кислотністю бо це може призвести до різних загострень. Слід вважати необґрунтованою рекомендацію вживати настій чайного гриба при онкологічних хворобах. Він не містить речовин, які хоча б стабілізуюче діяли на пухлини.

Пам'ятайте, старий настій перетворюється на досить концентрований розчин оптової кислої і пити його не можна. У таких випадках треба промити драглисту масу теплою водою і помістити в міцний напар справжнього чаю, підсолодженого із розрахунку 50-60 г цукру на 1 л води. За тиждень новий настій буде готовий до вживання

Си. также  Чайный гриб

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua