Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 193 гостей
Торты разные
КУЛИНАРИЯ - Кондитерские изделия

Торт «Мишка".
      Для его приготовления нужны: стакан сметаны, стакан сахара, чайная ложкака питьевой соды, погашенная столовой ложкой раствора лимонной кислоты или уксуса, 3 стакана муки, пол чайной ложки соли. Из всех этих компонентов замешиваем тесто и делим его на две равные части. В одну половину добавляем 1,5 столовой ложки какао-порошка и перемешиваем. Затем каждую из двух частей делим на 3 части и раскатываем в тонкие лепешки. Выпекаем на чистом сухом противне б коржей одинаковой величины и формы — 3 светлых и 3 коричневых. После выпечки  ставим  коржи остывать. Тем временем готовим крем для прослойки: полтора стакана сметаны взбиваем со стаканом сахара. Затем укладываем коржи друг на друга, чередуя их по цветам и смазывая верхнюю часть каждого кремом. Крем распределяем так. чтобы на верхний корж осталось совсем немного. Сверху весь торт покрывается глазировкой: З столовые ложки сахара, столовую ложку молока, 50 г сливочнго масла и 2 столовые ложки какао растираем и подогреваем до полного растворения сахарного песка. Этот торт надо приготовить за сутки и держать в холодильнике.

ТОРТ ГОРІХОВИЙ 3 ШОКОЛАДНИМ І ГОРІХОВИМ КРЕМОМ
     Тісто: 400 г мелених горіхів або мигдалю, 9 білків, 400 г цукру, сік і цедра з 1/2 лимона..
      Креми: шоколадний – 250 г вершкового масла, 250 г цук ру, 250 г шоколаду, 1/2 склянки води, ваніль; горіховий–250 г цукру, 250 г мелених горіхів або мигдалю, 3/4 склянки вершків.
      Помадка: 150 г цукру, 2 ст. ложки води, 2 ст. ложки вершків, 1 ст. ложка вершкового масла, 100 г шоколаду.
      З білків і цукру збити круту піну, додати сік і цедру з лимона, мелені горіхи і вимішати. Цю масу викласти у змащену і обсипану сухарями тортівницю. Пекти в теплій духовці (150–200°) протягом 50 хвилин. На знятий з форми охолоджений корж накласти спочатку шоколадний крем, а коли він загусне – горіховий і полити шоколадною помадкою. Прибрати торт можна мигдалем, склавши його у вигляді квітів-підсніжників, а листочки зробити з варення ревеню. Поле між квітами посипати меленими горіхами, зафарбованими зеленою харчовою фарбою.
      Шоколадний крем приготувати так: з цукру і 1/2 склянки води зварити густий сироп, додати до нього тертий шоколад. Коли шоколад розтопиться, цю масу вимішати з маслом і ваніллю.
      Горіховий крем приготувати так: цукор зварити з вершками, всипати мелені горіхи або мигдаль і вимішати.
      Помадку приготувати так: цукор зварити з водою і вершками, додати тертий шоколад, масло, ваніль і добре вимішати.

ТОРТ ГОРІХОВИЙ ЛИМОННИЙ
     Тісто: 12 яєць, 250 г мелених горіхів, 250 г цукру; 50 г шоколаду, 2 ст. ложки мелених білих сухарів, цедра з 1 лимона.
     Крем: 250 г вершкового масла, 250 г цукру, 250 г шоколаду, 50 г мелених горіхів, 1 жовток, ваніль, 1/2 склянки води.
     Помадка: 300 г цукру, 1/2 склянки води, 1 ст. ложка оцту, 50 г шоколаду або какао, 1 ч. ложка масла, ваніль.
     З білків і цукру збити круту піну, додати жовтки, вимішати, всипати мелені горіхи, сухарі, тертий шоколад, цедру з і лимона і знову вимішати. Цю масу вилити у дві змащені жиром тортівниці і пекти в теплій духовці (180°) протягом 45 хвилин. Зняті з форми і охолоджені коржі перекласти начинкою, зверху і з боків покрити шоколадною помадкою, обсипати меленими горіхами, прибрати, варенням.
     Крем приготувати так: з цукру і півсклянки води зварити сироп, додати тертий шоколад, мелені горіхи і виміщати. Окремо збити масло, щоб утворилася піна, виміщати з жовтком і ваніллю, ,а потім з шоколадною масою.
     Помадку приготувати, як для попереднього торта.

ТОРТ ГОРІХОВИЙ 3 КАВОВИМ КРЕМОМ
     Тісто: 6 яєць, 200 г мелених горіхів, 200 г цукру, Крем; 250 г вершкового масла, 200 г цукру, 3 жовтки, 5 ст. ложок міцного настою кави, 1 ст. ложка борошна.
     З білків і цукру збити круту піну, вимішати її з жовтками, меленими горіхами, сухарями і цією масою наповнити змащену жиром і посилану сухарями тортівницю. Пекти в теплій духовці (190–200°) протягом 45 хвилин. Коли знятий з форми корж остигне, гострим ножем обережно розрізати його по горизонталі, щоб обидві частини були однакові за товщиною, покропити їх солодкою кавою, перекласти кавовим кремом, цим же кремом змастити боки і верх торта і поси-пати посіченими горіхами.
     Крем приготувати так: в посуді, який вмішений у другий посуд з киплячою водою, збити жовтки з цукром. Коли маса стане пухкою. не припиняючи збивання, додати борошно, каву, а як загусне, зняти з плити і охолодити. Масло збити до утворення піни і збивати далі, додаючи по ложці охолодженого крему. Коли маса буде однорідною, перекласти нею коржі і змастити верх і боки торта.

ТОРТ ГОРІХОВИЙ 3 МАСЛЯНИМ КРЕМОМ
     Тісто: 10 яєць, 300 г мелених горіхів, 250 г цукру, 2 ч. ложки меленої кави, 50 г шоколаду.
     Крем: 250 г вершкового масла, 250 г Цукру, 3 жовтки, 2—3 ст. ложки вершків, ваніль.
     Помадка: 300 г цукру, 1/2 склянки води, 1 ст. ложка оцту, 50 г шоколаду або какао, 1 ч. ложка вершкового масла, ваніль.
     З білків і цукру збити круту піну, додати жовтки, швидко вимішати, всипати мелені горіхи, тертий шоколад, мелену каву. Все разом старанно вимішати, вилити у дві змащені жиром і посилані сухарями тортівниці і пекти в гарячій духовці (200°) протягом 45 хвилин. Коли зняті з форми коржі охолонуть, покропити їх солодкою кавою, перекласти холодним кремом, зверху полити шоколадною помадкою, обсипати посіченими горіхами і шоколадом. На середину торта покласти варення і посипати його цукром.
     Крем приготувати так: цукор зварити з вершками, а як маса за-гусне, додати вершкове масло, збите в піну, жовтки, ваніль і вимішати.
     Помадку приготувати, так: цукор залити гарячою водою, оцтом, накрити і варити. Якщо краплина сиропу, спадаючи з ложки, тягне за собою нитку, тоді додати зігрітий шоколад або заварене з 2–3 ст, . ложками води какао. Зняти з плити, вимішати з маслом, ваніллю. Коли почне гуснути, вилити на торт.

ТОРТ ГОРІХОВИЙ 3 СМЕТАНКОВИМ КРЕМОМ
     Тісто: 8 яєць, 200 г цукру, 200 г мелених горіхів, 5 ст. ложок білих мелених сухарів, лікер.
     Крем: 1/2 г сметани, 250 г цукру-пудри, 250 г мелених горіхів, ваніль, 2 ст. ложки цукру.
     З білків і цукру збити круту піну, додати жовтки, швидко вимішати, всипати горіхи, сухарі і знову вимішати. Цю масу розлити у дві тортівниці, змащені жиром і посилані сухарями. Пекти в гарячій духовці (190–200°) протягом 45 хвилин. Можна обмежитись однією формою, а потім холодний торт розрізати по горизонталі на дві частини, покропити їх лікером і перекласти кремом. Цим же кремом змастити боки і верх торта і посипати горіхами.
     Крем приготувати, так: добре охолоджену сметану збити до утворення піни, додаючи по ложці цукру-пудри і ваніль. Все це вимішати з меленими горіхами,

ТОРТ ГОРІХОВИЙ НА ВАФЛІ
     Тісто: 250 г мелених і 50 г посічених горіхів, 500 г цукру, З яєць, сік з 1 лимона або 2–3 ст. ложки сметани, 1 вафля. Помадка: 100 г шоколаду, 50 г вершкового масла.
     Яйця розтерти з цукром, лимонним соком або сметаною, вимішати з меленими горіхами і всю цю масу накласти на вафлю. Пекти в теплій духовці (190°) протягом 20–25 хвилин. Спечений і охолоджений корж змастити шоколадною помадкою і оздобити посіченими горіхами.
     Помадку приготувати так: шоколад разом з маслом покропити водою, зігріти над парою, розтерти і швидко змастити корж.

ТОРТ «ГРИЛЬЯЖ» 3 ШОКОЛАДНОЮ ПОМАДКОЮ
    Тісто: 9 білків, 500 г цукру, 350 г посічених горіхів, 2 ст. ложки розтопленого меду, 4 ст. ложки білих мелених сухарів.
     Помадка: 300 г цукру, 1/2 склянки води, 1 ст. ложка оцту, 50 г шоколаду або какао, 1 ч. ложка вершкового масла, ваніль.
     З білків і цукру збити круту піну, додати до неї розтоплений мед, вимішати з дрібно посіченими горіхами і сухарями. Змастити жиром
тортівницю, на дно покласти вафлю і накласти приготовлену масу. Пекти в теплій духовці (180–1900) протягом 1 години. Спечений і охолоджений торт покрити товстим шаром шоколадної помадки.
     Помадку приготувати так: цукор залити гарячою водою, оцтом, накрити і варити. Якщо краплина сиропу, спадаючи з ложки, тягне за собою нитку, тоді додати зігрітий шоколад або заварене з 2–3 ст. ложками води какао. Зняти з плити, додати масло, ваніль. Коли почне гуснути, вилити на торт.


<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua