Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 217 гостей
Омлет

ОМЛЕТ НАТУРАЛЬНИЙ
      З яєць, 3 ч, ложки борошна, 1 ст. ложка сметани, 50 г вершкового масла.                                            :
      З білків збити круту піну, додати жовтки, посолити, вимішати з борошном, влити сметану і зразу ж вилити на гарячу сковороду з вершковим маслом. Смажити до рум'яності з обох боків на сильному вогні. Готовий омлет згорнути, як пиріжок і полити розтопленим вершковим маслом.
     
ОМЛЕТ СІМЕЙНИЙ
      100 г борошна, 5 яєць, 50 г вершкового масла, І склянка молока, сіль.
      З білків збити круту піну, додати жовтки, посолити, всипати борошно і збивати, поступово підливаючи молоко. Добре збите тісто вилити на гарячу сковороду з жиром і пекти в гарячій духовці (200°).
     
ОМЛЕТ 3 ВАРЕННЯМ
      4 яєць, 4 ч. ложки борошна, 1 ст. ложка цукру, варення.
      3 білків і цукру збити круту піну, додати жовтки, борошно, злегка вимішати і викласти на гарячу скоророду, змащену вершковим маслом. Смажити на повільному вогні протягом 10 хвилин. На середину омлета накласти варення, загорнути, посипати цукром-пудрою.
     
ОМЛЕТ 3 СВІЖОГО СИРУ
      50 г борошна, 500 г сиру, б яєць, 1/2 склянки сметани, 50 г цукру, 50 г вершковою масла, на кінець ножа солі,
      Свіжий сир перетерти крізь сито, розтерти в макітрі з цукром і жовтками, додати сметану, посолити, вимішати з піною збитих білків і борошном. На гарячу сковороду, змащену жиром, накласти частину тіста, підсмажити з обох боків до рум'яності. Потім смажити решту тіста. Спечений омлет посипати цукром з корицею.
     
ОМЛЕТ ДИТЯЧИЙ
      1 яйце, 1 ч. ложка сметани, 1 ч. ложка борошна, 10 г вершкового масла, сіль,
      Яйце з сметаною швидко збити, попудрити борошном, посолити, легко вимішати І зразу вилити на гарячу сковороду, змащену вершковим маслом. Коли підніметься, перевернути ножем на другий бік, трохи підсмажити, скласти у вигляді конверта. Подавати з сметаною або варенням.
     
ОМЛЕТ 3 ЯБЛУКАМИ
      1/2 кг яблук, 1 ст. ложка вершкового масла, 4 яєць, 1 ст. ложка молока.
      Яблука почистити, пошаткувати і стушити на сковороді з вершковим маслом на повільному вогні. Як зм'якнуть, влити розбиті з цукром і молоком яйця, легко піднімаючи яблука ножем знизу, щоб маса затекла під спід, і пекти. Спечений омлет посипати цукром-пудрою.
     
ОМЛЕТ-ЗАВИВАНЕЦЬ
      100 г борошна, 5 яєць, 150 г цукру, 150 г повидла або джему, ваніль.
      З білків і цукру збити круту піну, додати жовтки, борошно і вимішати. Тісто шаром завтовшки 1/2 сантиметра викласти на лист, застелений промащеним папером. Пекти в гарячій духовці (180°), слідкуючи, щоб не пересушити.
      Спечений омлет змастити джемом, легко підігріти, щоб зм'як, скрутити рулет, піднімаючи спід ножем, і загорнути в салфетку. Коли остигне, покраяти навкіс і посипати цукром-пудрою.
 
Цвек Д. Солодке печиво.-Львів, 1961.-216 с.
Цвек Д. Сладкое печенье. - Львов, 1961. - 216 с.

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua