Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 213 гостей
Налистники

НАЛИСНИКИ ЗВИЧАЙНІ
      Тісто: 200 г борошна, 1/2 л молока, 4 жовтки, 2 білки, 50 г розтопленого масла, на кінець ножа солі і цукру,
      Жовтки розтерта з цукром, маслом, посолити, влити склянку молока. Все це добре вимішати, додати борошно і розтерти, щоб не було грудочок. Тоді влити решту молока, розмішати, додати піну збитих білків і знову вимішати. Сковороду розігріти, злегка змастити жиром і наливати тісто тонким шаром. Звичайні налисники без начинки повинні бути дуже тонкі. Коли всі налисники спечуться, скласти їх трикутниками і ще раз підсмажити на вершковому маслі або іншому жирі. Ще гарячі посипати цукром-пудрою І подавати до столу з сметаною або варенням.
     
НАЛИСНИКИ 3 СИРОМ
      Тісто: 150 г борошна, 1 яйце, 1/2 склянки води, 1/2 склянки молока, на кінець ножа солі і цукру.
      Н а ч и н к а: 250 г сиру, 50 г цукру, 2 яєць, ваніль, 1 ст. ложка вишневого варення.
      Борошно розвести водою, влити молоко, додати яйце, сіль, цукор, добре вимішати, щоб маса була однорідною. Розігріти сковородку, злегка змастити жиром і наливати тісто тонким шаром. Спечені налисники змастити начинкою, завернути, підсмажити на вершковому маслі. Подавати гарячими, посипавши цукром-пудрою.
      Начинку приготувати так.: сир розтерти з жовтками і цукром, вимішати з білковою піною, варенням і ваніллю.
     
НАЛИСНИКИ 3 СМЕТАНОЮ
      Тісто: 150 г борошна, 1 яйце, 1/2 склянки води, 1/2 склянки молока, на кінець ножа солі і цукру.
      Начинка: 1 склянка густої сметани, 50 г цукру, 1/2 склянки мелених білих сухарів, на кінець ножа кориці, 50 г ізюму.    
      Приготувати тісто, як вказано у попередньому рецепті, і спекти налисники. Сметану вимішати з цукром, сухарями, додати корицю, ізюм, вимішати, змастити налисники і скрутити в рулет. Смажити на вершковому маслі. Перед подачею на стіл посипати цукром-пудрою.
     
НАЛИСНИКИ 3 ВАРЕННЯМ
      Тісто: 150 г борошна, 1/2 л молока, 4 жовтки, 50 г цукру, на кінець ножа солі,
      Н а ч и н к а: 500 й варення з суниць чи полуниць.
      Борошно розвести склянкою молока, додати розтерті з цукром жовтки, посолити, добре вимішати і на гарячій сковороді спекти налисники. Змастити їх варенням і скласти вчетверо, ще раз обжарити на вершковому маслі і посипати цукром-пудрою з ваніллю.
     
НАЛИСНИКИ 3 ПОВИДЛОМ
      Тісто: 250 г борошна, 1/2 л води, 1 яйце, на кінець ножа солі і цукру, 150 г повидла.
      Борошно розвести водою, додати яйце, сіль і цукор, старанно вимішати, щоб не було грудочок, і на гарячій сковороді напекти тонкі налисники. Спечені налисники змастити повидлом, скласти вчетверо, обжарити на вершковому маслі і посипати цукром-пудрою.
     
НАЛИСНИКИ ДРІЖДЖОВІ 3 ДЖЕМОМ
      500 г борошна, ЗО г дріжджів, 50 г цукру, 3 яєць, 3 склянки молока, на кінець ножа солі. Начинка: 250 г джему.
      Дріжджі розвести у теплому молоці з 1 ст. ложкою цукру і 1 ст. ложкою борошна. Коли розчина почне бродити, влити її в посуд з борошном, додати яйця, решту молока, цукру, посолити і замісити тісто. Залишити його на 2 години в теплому місці, щоб підійшло. Смажити налисники на гарячій сковороді, змащеній вершковим маслом або іншим жиром. Кожний налисник тонко змастити джемом і складати один на другий до каструлі, змащеної жиром; накрити і поставити в духовку на 15–20 хвилин, щоб добре зігрілися. Потім перевернути на тарілку, покраяти, як торт, посипати цукром-пудрою, Можна подавати з сметаною.
     
НАЛИСНИКИ 3 ЯБЛУКАМИ
      Тісто; 500 г борошна, 30 г Дріжджів, 53 г цукру, 3, яєць,
      З склянки молока, на кінець ножа солі, Начинка; 500 г яблук,
      Приготувати тісто, як в попередньому рецепті. Насмажені налисники скласти до змащеного жиром посуду, перекласти яблуками, натертими на рідкій тертці і вимішаними з цукром та корицею, накрити і запекти в духовці.
 


<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua