Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 125 гостей
Вафли

ВАФЕЛЬНІ ТРУБОЧКИ
     Тісто: 3 ст. ложки борошна, 3–4 яєць, 2 ст. ложки цукру. З ст. ложки вершкового масла, 3 ст. ложки молока.
     Помадка: 100г цукру, 2–3 ст. ложки води, 1 ч. ложка оцту, 20 г какао.
     Яйця розтерти з цукром і маслом, додати борошно і молоко, добре вимішати ложкою. Тісто повинно литися. Розігріти форму для вафель, змастити її жиром (тільки перший раз), влити на середину ложку тіста, прикрити і пекти, поки зарум'яниться. Ще гарячі вафлі скручувати в трубочку, накладати всередину білковий крем (стор. 103) і обливати шоколадною помадкою.
     Помадку приготувати так: цукор залити гарячою водою, оцтом, накрити і варити. Коли капля сиропу, спадаючи з ложки, тягне за собою нитку, додати какао, розтерти і зняти з плити.

ВАФЛІ 3 ВИНОМ
     150 г борошна, 1/2 склянки молока або вершків, 4 ст. ложки цукру, 1 яйце, 1/2 склянки вина.
     Яйце розтерти з цукром, влити вино, всипати борошно і розводити молоком або вершками, щоб тісто лилося, як на налисники. Пекти, як попередні. До цих вафель можна додати  1/2 ч. ложки кориці.

ВАФЛІ НА ВЕРШКОВОМУ МАСЛІ
    100 г борошна, 100 г вершкового масла, 3 яєць, 100 г цукру, ваніль.
    Розтерти масло з цукром і ваніллю, вбити яйця, додати борошно і розмішувати, щоб тісто було рідке, як на налисники. Форму розігріти, змастити жиром, на середину виливати по півложки тіста і пекти, поки зарум'яниться.
     ВАФЛІ ДРІЖДЖОВІ
     100 г борошна, 50 г вершкового масла, 2 яєць, 1 склянка молока, 20 г дріжджів, 2 ч. ложки цукру, кориця або ваніль.
     Розтерти до білості розтоплене вершкове масло, додати яйця, цукор, борошно і вимішати ложкою. Влити молоко з розпущеними дріжджами, для запаху покласти корицю або ваніль і вимішати. Поставити, щоб тісто підійшло. Тоді по ложці наливати у розігріту і змащену жиром форму і пекти.

ВАФЛІ ШОКОЛАДНІ
     100 г борошна, 1/4 склянки топленого вершкового масла, 2 жовтки, 50 г. тертого шоколаду, 1/2 склянки молока або вершків, 4 білки.
     Тепле масло розтерти до білості, додати жовтки, борошно, тертий шоколад. Все це добре розмішати, влити вершки або молоко, вимішати з піною збитих білків і пекти, наливаючи по ложці у розігріту форму.

Цвек Д. Солодке печиво.-Львів, 1961.-216 с.
Цвек Д. Сладкое печенье. - Львов, 1961. - 216 с.

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua