Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 226 гостей

Заглавная arrow КУЛИНАРИЯ arrow Праздничное застолье arrow СВЯТКОВІ ВЕЛИКОДНІ СТРАВИ

СВЯТКОВІ ВЕЛИКОДНІ СТРАВИ

ДОМАШНЯ КОВБАСА
      1,8 кг свинини, 30 г часнику, 30 г зернят гірчиці, перець, сіль, кишки свянячі (вузькі).
      М'ясо порізати кубиками, поперчити, додати товчений з сіллю часник, гірчицю в зернах, посолити і добре вимішати протягом 15 хв. Попередньо замочені солоні кашки добре промити, вийняти внутрішній шар, знову промити в проточній воді і у 0,2-процентному розчині хлорного вапна.
Фаршем начинити кишки, згорнути їх спіраллю в 3—4 кільця і поставити у холодильну камеру на 5-6 годин. Перед смаженням ковбасу у кількох місцях проколоти виделкою, щоб не розірвалася кишка. Кільце ковбаси укласти на лист і смажити в духовці 20—30 хв. Опісля злити з листа жир і знову поставити в духовку на 5—10 хв. Смажити ковбасу з обох боків до утворення рум'яної кірочки. Температура в духовці — 180-220 градусів. Щоб ковбаса мала апетитний вигляд, перед смаженням її можна занурити в окріп, або витримати в гарячій воді 3-5 хв.
      Подавати на стіл охолодженою.

СОЛЯНКА 3 РИБИ
      Потушкупати капусту, відварити декілька сухих грибів у невеликій кількості води, цибулю потушкувати в олії. Рибу (краще свіжу або
малосолону осетрину) відварити, остудити і порізати шматочками. У високу сковорідку покласти капусту, перемішану з грибами, маслинами, перцем, цибулею, потім рибу і знову капусту. Влити небагато грибного бульйону і довести до готовності в духовці.

РУЛЕТ РИБНИЙ
      120 г хеку, скибка пшеничного хліба, столова ложка молока, 1 яйце.
      Фарш: шматочок сала, зубець часнику, чайна ложечка сухарів, чайна ложечка вершкового масла.
      Філе риби і хліб пропустити через м'ясорубку. Котлетну масу розкласти на вологу серветку шаром завтовшки 1,5-2 см. Уздовж неї покласти фарш: натерте часником і нарізане шматочками сало. Злегка підняти серветку і накрити фарш котлетною масою.  Обережно скинути з серветки і покласти на зма-щений жирам лист швом донизу. Зверху .рулет змастити сумішшю яєць і молока, посипати сухарями, збризнути жиром, поколоти п 2—З місцях виделкою і запекти.

 

<Предыдущая

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua