Шпалери для дитячої кімнати хлопчика. Кольори і вік

Вперше дитина знайомиться з навколишнім світом, розглядаючи свою дитячу кімнату. По мірі дорослішання інтер’єр кімнати може і повинен змінюватися, але в будь-якому випадку він впливає на настрій хлопчика, на його вміння, на його розвиток та психічний стан. Саме про це повинні подбати батьки – зробити кімнату такою, щоб малюк відчував себе в ній захищено і комфортно, щоб вона давала йому потрібний комфорт і зручності.

Дитина сприймає світ не тільки за допомогою кольору, але і за допомогою малюнка, саме тому дитячі шпалери для хлопчиків рясніють яскравими тваринами, машинками і картинками з позитивною енергетикою. Все про правильне виховання хлопчика дивіться на сайті http://goncharyk.com.ua/.

Якщо на початку свого життя малюк дозволяє батькам вибирати кольори в кімнаті, то в процесі дорослішання вибір кольору стін, меблів, текстилю залишається за ним. Хлопчаки за своєю натурою дуже активні, повторювані бляклі малюнки їм не підходять, бажано, щоб на шпалерах були сюжети з казок або герої мультиків.

Шпалери для дитячої кімнати хлопчика. Кольори і вік

Кімната малюка

Для новонародженого хлопчика найголовніше це комфорт і гарний настрій. Якщо на початку життя все це надає мама, то стаючи старше, дитина вимагає цього від навколишнього його простору.

Меблі і її розстановка повинна бути зручною і комфортною, а колір повинен дарувати радість і позитивно впливати на психіку малюка.

Причому найчастіше дитині неважливо, наскільки точно підібраний малюнок на двох смугах шпалер, його більше зацікавить саме зображення.

Прикрасьте кімнату хлопчаки яскравими наклейками тварин, з ранніх років нехай дізнається, що таке м’яч. Додайте позитиву в кімнату, використовуючи соковиті і сонячні кольори, наприклад, помаранчевий, жовтий, синій і зелений. Зону сну краще зробити нейтральною, а от все інше простір, призначений для ігор, можна оформляти яскравіше.

Підліток і шпалери в його кімнаті

Дорослі хлопчики мають постійні захоплення, і щоб з ними не розлучатися ні на хвилину, намагаються додати частинку в свою кімнату. Для цього вони використовують постери і плакати, різні фігурки і аксесуари свого хобі. У такому віці можна запропонувати дитині використовувати

Паралельно можна використовувати кольори

Шпалери для дитячої кімнати хлопчика. Кольори і вік

Основні кольорові переваги

Кімната хлопчика відрізняється від кімнати дівчинки не лише розміщенням і типом меблів, але і колірними поєднаннями.

Приміром, найбільше хлопчики люблять відтінки синього, зеленого, сірого, бежевого або коричневого. Якщо на стінах не буде малюнків (шпалери однотонні) можна додати більш яскраву меблі.

Якщо була обрана певна тематика

Крім колірного аспекти враховуйте екологічність і натуральність використовуваних матеріалів. До речі, оскільки інтереси підлітків протягом кількох років можуть змінитися, не варто робити дорогий ремонт. Якщо йому разонравятся гоночні боліди, кімнату з майстерні доведеться переробляти в роздягальню спортсмена, і тоді крім зміни аксесуарів, потрібно буде змінити і тон стін.

Дизайнери рекомендують зупинятися на паперових або вінілових шпалерах, перші легко змінюються і не надто дорогі, другі просто перефарбовуються в потрібний колір.

Шпалери для дитячої кімнати хлопчика підбираються дуже легко, вони менш вимогливі до поєднанням кольорів і ідеальної гармонії, часом їх більше цікавить саме зображення, ніж те, що воно не дуже рівно нанесено на стіну.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *