Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 121 гостей

Заглавная arrow КУЛИНАРИЯ arrow Напитки arrow Горільчані настоянки

Горільчані настоянки
КУЛИНАРИЯ - Напитки

      Спотикач із садових суниць:  У пляшки засипають підготовлені плоди садових суниць і додають цукор-пісок співвідношенні 1 1, заливають міцною горілкою (45-50%) до шийки і, виставляють на 2 місяці на сонце. Вміст у пляшках періодично взбовтують, щоб весь цукор розчинився. Готовий напій проціджують крізь полотно За бажанням для міцності можна додати спирту.
      Спотикач з м'яти:   М'ята — 125 г, горілка — 750 мл, цукор пісок — 12 г. Свіжі листки  м'яти (без стебел) заливають горілкою виставляють на 7 днів на сонце. З цукру і води готують густий сироп, проціджують у нього утворений настій, старанно перемішують ще раз проціджують.
       Настоянка вишнева:  Вишні — 1500 г спирт --2000 мл, вода — 1200 мл цукор-пісок — 800 г.  Вишні миють, видаляють плодоніжку, кладуть у бутель, заливають спиртом і залишають на 6 тижнів настоюватися. Потім настій зливають, а вишні заливають водою, додають цукор і доводять до кипіння, після чого відвар зливають, змішують з першим настоєм і розливають у пляшки.
       Наливка з дині:  Стиглу (не перестиглу!) ароматну диню обчищають, ріжу гь на дрібні шматочки, кладуть у бутель і заливають горілкою так, щоб вона покрила шматочки дині. Витримують  протягом 2 тижнів, після чого проціджують і додають цукор за смаком.
       Абрикосівка:  Абрикоси миють, видаляють кісточки, м'якуш старанно подрібнюють і вичавлюють сік. Доливають горілку (на 250 мл соку — 350 мл горілки), перемішують і ставулять на 30 днів у прохолодне місце для дозрівання. Потім проціджують, розливають  у пляшки і закорковують.
      Лікер молочний:  Беремо банку згущеного молока, два яєчні жовтки, змішуємо з допомогою ложки. Половину суміші розводимо горілкою в пропорції 1:1. А далі дійте на власний розсуд: якщо лікер видасться надто солодким — додайте горілки, і навпаки. Експериментуйте. Тільки не забудьте додати до лікеру крихту ваніліну.
      Глитвейн:  Вылейте в огнестайкую посуду бутылку красного вина, добавьте сок трех крупных апепьсинов и одного лимона. В другую посуду положити 10 кусочков сахара, предваритепьно пропитанного ромом, и подожгите их. Когда сахар растает, добавьте его в вино и подогрейте последнее, не давая ему эакипеть.
Подают глитвейн горячим в чайных стаканах. Это отличное средство от простуды.
      Коньяк домашній:  1. В емальовану каструлю покладіть один мускатний горіх, шість столових ложок цукру, три столових ложки дубової кори (добре вимитої), шість лаврових листків, половину чайної ложки чаю, пучку ваніліну. Все це залийте 400 г води і доведіть   до кипіння (але не кип'ятіть). Після того, як суміш охолоне, процідіть. До отриманого розчину додати 300 г спирту. Перемішайте і поставте в холодне місце. Через два-три тижні напій готовий.
     2. У скляній банці змішайте 600 г кип'яченої води і 450 г спирту, закрийте на півгодини. Додайте по одній столовій ложці дубової кори і сухих квітів звіробою, 4-5 шт. гвоздики, цедру чверті апельсина, одну чайну ложечку розчинної кави, щіпочку ваніліну. Поставте на холод. Через два тижні напій готовий.

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua