Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 286 гостей

Заглавная arrow КУЛИНАРИЯ arrow Консервация. Заготовки arrow Цибулева ікра по-українському

Цибулева ікра по-українському

      Цибулю чистять, миють у холодній воді і дають їй стекти. Половину підготовленої сировини ріжуть кружальцями завтовшки 3-5 мм і піджарюють на олії до золотистого кольору. Другу половину і пробланшовану цибулю пропускають через м'ясорубку,
      Подрібнену масу складають в емальовану каструлю, додають порізані час тинками помідори без шкірки або томатний соус, а також олію. Суміш солять, перемішують, уварюють часто помішуючи, протягом 20-25 хв., поки вона не стане однорідною й густою. Напри кінці додають свіжий дрібно порізаний кріп. Готову киплячу ікру фасують у підігріті банки, накривають прокип'яченими кришками й стерилізують: банки 0,5 л — 4 хв., 1 л — 50хв. Простерилізовані банки закупорюють. Перевертають, накривають щільною тканиною і повільно охолоджують.
     На 1 кг цибулі потрібно 300-400 г помідооів або 40 г томатного соусу, 50 г олії, зепень кропу, сіль — за смаком.

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua