Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 275 гостей

Заглавная arrow ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ arrow Новичку на заметку arrow Секрети консервації компотів

Секрети консервації компотів
Это полезно знать - Новичку на заметку

     Краще брати ягоди щільні, темного забарвлення, однакової зрілості і розміру. Використовують банки 0,5—1 л, щоб менше їх погрівати і зберегти побільше вітамінів.
     Швидкого приготування.  Заповнити вимитими ягодами банки до плечиків, обережно постукуючи ними по столу, і залити цукровим сиропом (прокип'яченим і процідженим), приготовленим з 200—300 г цукру і 1 л води.  Банки прикривають кришками і ставлять на підставку в каструлю на прогрів. При холодному сиропі
— в холодну воду, при гарячому — на воду 40—45 градусів; доводять її до 80 градусів і витримують компот у півлітрових банках 7—8 хвилин, літрових — 12—15. Після закатують і перевертають догори дном до повного вистигання. Цей спосіб швидкий і нескладний. Але компоти не мають красивого забарвлення.
     Якщо ягід дуже багато.  Скласти пересипані цукром (200—300 г на 1 кг суниці), витримати, поки з'явиться сік. Потім каструлю поставити на слабкий вогонь, струшуючи час від часу. Довести масу до 85—90 градусів витримати при цій температурі 5 хвилин. Окремо прокип'ятити банки, кришки і ложку. Ягоди розкласти по банках, заповнюючи їх до самого верху і терміново закатати.
Додасте смородини — збережете колір
     Ягоди розкласти в банках і залити підігрітим до 80 градусів соком червоної смородини з цукром (на 1 л — 400 г цукру). Пастеризують при такій же температурі:  півлітрові банки 6—10, літрові — 12—15 хвилин.
Сік червоної смородини містить речовини, які обгортають ягоди, вони не спливають зберігають колір.
  См. также Компоты

След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua