Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 215 гостей
Это нужно знать
Это полезно знать - Пригодится!

...не доливайте воду, навіть кип'ячену, в овочевий суп. Разом із водою вноситься кисень, який окислює вітамін.
...не зберігайте довго овочі і зелень нарізаними. Вітамін С окислюється під дією кисню повітря.
...заправляйте овочеві супи мукою, якщо хочете, щоб збереглося більше вітаміну С. Мука, крупи, горох, квасоля містять речовини, які перешкоджають руйнування вітаміну С.
... у квашеній капусті добре зборігається вітамін С. Особливо смачна капуста, якщо при квашенні додати кореню солодки.
...що вершкове масло довго зберігає свій смак, якщо його загорнути в тонку шматину, просякнуту оцтом і помістити під перекинуту глибоку тарілку або каструлю. Туди ж слід покласти два шматочки цукру.
...що здавна добрим молоком вважалося те, крапля якого не розтікається на нігті. Фортечна стража італійських міст, що пропускала селян на базар, бсзпомилково визначала натуральність молока. Якщо виявлялось фальсифіковане або брудне молоко, стражники забирали його власника, прив'язували на базарі до чорного стовпа і залишали в такому вигляді на цілий день. Випадки фальсифікації молока в Італії в XVI столітті були одиничними.
...що першш ніж пекти млинці, пательню слід старанно протерти сіллю.
... Мы часто виним муку, когда не получается дрожжевое тесто, говорим рослая мука — такое бывает, но очень редко. В основном, виной тому слабые дрожжи, слабая сила подъема. Вот почему для дрожжевого теста надо делать опару, когда опара слабо поднимаєтся добивьте немножко разведеных доожжей, а чтобы опара не была жидкой, чуть добайьте муку. В опару сахар добавлять обязательно — он усиливает брожение. Еще в опару кладут маргарин (прямо в муку, когда завариваєм, комки тогда  не образуются). Поставив тесто й духовой шкаф, не закрывайте его 10—15 минут. Пироги у вас будут отличные.
 

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua