Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 169 гостей
Про помідори
Это полезно знать - Пригодится!

      Чтобы подольше сохранить помидоры, их укладывают одним слоем в эмалированную кастрюлю и держат, не накрывая крышкой, на нижней полке холодильника.
       Для консервирования лучше брать мелкие помидоры.
       Чтобы лопнувший помидор не заплесневел, густо посыпьте трещинки крупной солью.
       Свежие помидоры кладут в суп за 10 минут до окончания варки. Если хотите очистить помидоры от кожицы, опустите их на минуту в кипяток, а затем сполосните холодной водой — кожа легко снимется.
      Добавив в томатный сок немного лимонного сока и меда, можно приготовить напиток, который особенно охотно пьют дети.
       Томатний сік не слід зберігати в металевому посуді. Вітамін А розпадається й від світла, тому зберігайте сік у скляному посуді в темному місці. Посуд із соком можна обгорнути папером.
      Томат у відкритій посудині не запліснявіє, якщо його посипати зверху сіллю й залити тонким шаром рослинної олії.
     Помідори зберігаються довше, якщо покласти їх в емальовану посудину без кришки й тримати на нижній полиці холодильника. Щоб тріснутий помідор не запліснявів, тріщину густо посипте сіллю.
      Свіжі помідори можна зберегти до січня. Для цього восени відберіть здорові зелені плоди, обгорніть кожен папером, складіть у кошик чи ящик, вистелений соломою, й зберігайте при температурі 11-13° у темному місці.
      Найкращі дня консервування помідори з твердими плодами, як, наприклад, південноамериканський сорт "де-барао". "Де-барао" надзвичайно високоврожайний сорт: з одного куща при достатньому догляді можна знімати до десяти кілограмів плодів. Кущі досягають майже трьох метрів висоти, тому для них потрібні спеціальні тички для підв'язування. Але для невеликих городніх ділянок це не недолік, скоріше навпаки: посадка займе менше місця. Догляд за ними звичайний, хіба що через високий зріст кущів та задля вищого врожаю слід збільшити кількість добрива (найкраще перегною).
      Якщо під час стерилізації шкірочка на цих плодах і потріскається, то вони не розповзаються, залишаються цілими. До того ж, помідори ці невеликі за розміром, і їх зручно вкладати в банки.
 См. также  Помидоры на вашем столе

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua