Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 201 гостей
Как выбрать арбуз
Это полезно знать - Пригодится!

     Кавуни чудовий дієтичний продукт, корисний для людей будь-якого віку. У стиглому стані вони містять до 12 відсотків цукрів, важливі пектинові речовини,  вітаміни, амінокислоти, багато зольних елементів, особливо заліза. Тому їх сложивання корисне при недокрів'ї. для лікування хвороб печінки, нирок і шлунка. Вони використовуються як сечогінний засіб. Споживають їх свіжими, засоленими, а з соку варять мед (нардек). Тож скористайтеся цією порою їх заготівлі.
     На Україні найліпшими вважаються кавуни, які вирощуються у Херсонськім, Одеській і Миколаївській областях,  їх стиглість визначають за такими ознаками: у повностиглого плода плодоніжка зовсім суха, при постукуванні зігнутим пальцем стиглим кавун видає дзвінкий звук, а недозрілий — глухий; стиглий плід мас блискучу пружну шкіру, виразний малюнок, а на тій частині, якою лежить на землі, утворює жовту пляму

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua