Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 274 гостей

Заглавная arrow ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ arrow Новичку на заметку arrow КВАСОЛЯ НА ВАШОМУ СТОЛІ

КВАСОЛЯ НА ВАШОМУ СТОЛІ
Это полезно знать - Новичку на заметку

Дужими і красивими були наші пращури. Мали гарний колір шкіри, здорові білі зуби, густе волосся. Тому, мабуть, що основу раціону складала рослинна їжа. І одне з перших місць займала квасоля. В нашій національній кухні без неї не обійтися. Який приємний смак мають борщ. вінегрет та інші страви з квасолею.
     Найбільша цінність квасолі - білки, що засвоюються організмом на 75 процентів, вітаміни, органічні кислоти, мінеральні солі - калій, залізо. мідь, цинк.
     Народна медицина рекомендує при цукровому діабеті готувати відвар лушпиння квасолі (1:10). Прокип'ятити протягом 15 хвилин  і вживати три рази на день по півсклянки за 30 хвилин до їди.
Люди. що страждають запаленням нирок і сечового міхура, хворі на подагру, ожиріння печінки, повинні обов'язково їсти квасолю.
      Квасоля низькокалорійна, тому вона вживається при лікуванні ожиріння. Вона корисна при гастритах з пониженою кислотністю, тому що підвищує секрецію шлункового соку. Доведено позитивний вплив квасолі на зміцнення імунної системи людини, а зараз проводяться досліди щодо виведення під дією квасолі радіонуклідів з організму.
      Та й для порівняно здорових людей квасоля необхідна щоденно. Адже вона виводить з організму  отруйні речовини. рідину, сприяє роботі серцево-судинної системи.
      Рецепт національної кухні.
САЛАТ 3 КВАСОЛІ І МОРКВИ. Замочену квасолю відварити. додати сіль. цукор, приправи. Відвар злити, а квасолю з'єднати з дрібно посіченими сирими петрушкою, морквою і цибулею    Салат заправити олією і оцтом.
Квасоля - 400 г. морква - 40, петрушка корінь) - 12, цибуля - 70. - олія - 80, оцет - 20. цукор - чайна ложка. (Склянка квасолі важить 220 г). .
 См. также Целебная фасоль, Квасолеве розмаїття Овощные торты (фасолевый торт)

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua