Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 260 гостей
Цілюще молоко
Это полезно знать - Сам себе лекарь

Продукти домашніх і диких тварин,  птиці, риб,  комах споконвіку знаходили широке застосування у практиці народного лікування. Зумовлювалось це багатовіковим досвідом іх сприятливого впливу на організм. Загальновідоме лікування молоком.
     Гаряче, часто з іншими компонентами - перцем, маслом, маслом, із часником, овечим лоєм, смальцем, содою, медом, вживають при простудних захворюваннях, кашлі, болях у горлі.
     При легеневих недугах - у суміші з толок'ном, корисний тоді і відвар вівса на молоці.
     Мешканці Карпат тепле пряжене молоко пили і клали з нього компреси при простуді, особливо у дітей. Робили й примочки до ран, від порізу та укусу гадюки. До  хворих очей прикладали компреси з кислого молока, промивали рани, болячки.
    При легеневих недугах, туберкульозі легенів горяни рекомендували овече, козяче, а також кобиляче молоко.
    На Закарпатті, Гуцульщині, Поліссі кобиляче молоко пили від коклюшу, а на Вінниччині - від скарлатини. Гуцули ще лікували ним астму (задуха, ядуха). Вживання кобилячого молока при захворюваннях дихальних шляхів відоме у практиці багатьох народів.
Знаете ли вы, что...
    содержащиеся в молоке соли кальция, кобальта, меди,  железа повышают гемоглобин;
     содержащийся в молоке лецитин — важное средство, предупреждающее склероз кровеносных сосудов;
     молочнокислые продукты необходимы в питании людей, страдаюших ожирением.

 

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua