Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 305 гостей
Что нужно знать о вине

*Білі натуральні вина краще охолоджувати до 10-12 градусів.

*Червоні натуральні вина мають бути трохи теплішимии- 18-20 градусів.

*Найсмачніше шампанське. охолодщене до температури 6-7 градусів.

*При тривалому зберіганні у вині утворюється осадок, який поліпшу. його якість. Але такі вина не можно збовтувати, їх або обережно переливають в інші пляшки, або за 3-4 дні до того, як подавати до столу, ставлять у вертикальне положення. Винний камінь та інші осадки при цьому залишаться на дні, а вино можна обережно розлити в бокали.

См. также Вино

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua