Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 97 гостей
Їстівні квіти

ФУКСІЯ
З її квіток роблять мармелад та додають пелюстки у крюшон.

ХРИЗАНТЕМА
Цими квітками ласують навіть у сирому вигляді! Однак і тушкують їх, і варять, і консервують, але щедро посипають цукром, бо хризантема — із гірчинкою.

ФІАЛКА
Її пелюстками прикрашають салати, тістечка, морозиво Ними ароматизують цукор, який потім додають у десерти і каву з молоком.

КАЛЕНДУЛА
Її квітки сушать і товчуть. Потім цим порошком приправляють страви. Така і спеція ідеально відтінить смак морепродуктів, сирів та омлетів.

КУЛЬБАБА
З цих «сонячних» квіток варять варення, роблять вино і желе, їх додають у салати.

 ЛАВАНДА
Її дрібні квіточки змішують із сухими травами і додають до м'ясних страв Приправляють квітками лаванди десерти, ароматизують ними вершки і бульйони. Оскільки запах рослина має дуже сильний, кухарі використовують її дуже дозовано.

МАРГАРИТКА
їй притаманний легкий горіховий присмак. Квітку додають у салати і солодощі Маргаритка збагачує смак вершкового масла, спагеті та рису. З неї роблять фальшиві каперси — бутони вимочують у вині та оцті, і навіть вишукані гурмани часом не помічають ПІДМІНИ.

НАСТУРЦІЯ
її головна фішка — пікантний присмак перцю. Настурцією прикрашають салати, сирні (несолодкі) запіканки, відкриті бутерброди, холодні закуски.

ПІВОНІЯ
З П чудових ароматних пелюсток готують вишукані напоі,

РОЗМАРИН
Квітки запарюють як чай. Також додають у креми.

См. также  Гарниры, соусы и приправы из дикорастущих съедобных растений

 

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua