Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 192 гостей

Заглавная arrow КУЛИНАРИЯ arrow Кондитерские изделия arrow Начинки для пирожков, пирогов

Начинки для пирожков, пирогов

ПИРІЖКИ

     Пиріжки можна виготовити з різних видів тіста (прісного, дріжджового, пісочного, слойоного) з різними начинками.

      Різновидом пиріжків є ватрушки. Від пиріжків ватрушки відрізняються лише тим, що начинку кладуть у заглиблення в коржику і тістом її не накривають.
    
     Пиріжки викладають на змащений жиром лист вниз швом, дають підійти, змащують яйцем і печуть у гарячій духовці (220–940°) протягом 20–30 хвилин.

НАЧИНКА 3 М'ЯСА
      200–300 г м'яса, 100 г печінки, 1 ст. ложка жиру, 1 яйце, 100 з білої булки, 2 цибулі, морква, петрушка, на кінець ножа солі і перцю.
      Зварити м'ясо і печінку з цибулею, морквою і петрушкою у невеликій кількості води. Змолоти все це на м'ясорубці разом з булкою, намоченою в бульйоні, в якому варилося м'ясо, додати жир, яйце, сіль, перець і все разом вимішати.
                    *  *  *
     250 г смаженої або вареної свинини, 1 яйце, 30 г жиру, 2 цибулі, морква, петрушка, 1 варена картопля, солі і перцю до смаку.
     Зварити м'ясо з морквою, цибулею, петрушкою у невеликій кіль–кості води. Все це разом з картоплею і присмаженою цибулею змо–лоти на м'ясорубці, додати яйце, сіль, перець і вимішати.

НАЧИНКА 3 ПЕЧІНКИ
     300 г печінки, 1 ст. ложка жиру, 1/2 цибулі, 2 варених яєць, сіль, перець.
     Підсмажити цибулю, вимішати з підсмаженою і посіченою печінкою (можна додати серце), посіченими крутими яйцями, посолити і поперчити до смаку.

НАЧИНКА 3 РИСУ
      200 г рису, 5 варених яєць, 50 г вершкового масла, сіль, мелений перець.
      Рис добре промити і зварити до половини готовності. Виміщати з розтопленим маслом і посіченими крутими яйцями. До смаку до–дати солі і меленого перцю.                              , ..   \

НАЧИНКА РИСОВА 3 ГРИБАМИ
      150 г рису, 100 г сушених грибів, 4 варених яєць, 1 цибуля, 50 г вершкового масла, 1/2 склянки сметани, сіль, перець.
      Відварити посічені гриби І в грибному бульйоні зварити рис до половини готовності. Підсмажити цибулю. Все вимішати, додати сметану, посічені круті яйця, посолити і поперчити до смаку.

НАЧИНКА 3 СВІЖИХ ГРИБІВ -
      500 г грибів, 1 цибуля, 1 ст. ложка жиру, 2 ст. Ложки сметани, сіль, перець, лавровий лист.
      Посічені гриби стушити з підсмаженою цибулею І лавровим листом. Під кінець попудрити борошном, влити сметану, поперчити, посолити і ще трохи потримати на вогні. Начинка повинна бути густа. До неї можна додати трохи змеленого вареного м'яса і крутих яєць.

НАЧИНКА 3 ЯЄЦЬ
      4 варених яєць, 1 цибуля, 50 г вершкового масла, 1/2 склянки сметани, сіль, мелений перець.
      Цибулю підсмажити, вимішати з посіченими крутими яйцями, до–дати сметану і до смаку солі й перцю.

НАЧИНКА 3 РИБИ
      1/2 кг вареної риби, 2–3 варених яєць, 1 цибуля, 1 ст. ложка жиру, сіль, перець.
      Зварену рибу відділити від костей, посікти, вимішати з підсма–женою цибулею і посіченими крутими яйцями, посолити і поперчи–ти до смаку.

НАЧИНКА 3 МОЗКУ
      Мозок, 50 г жиру, 1 цибуля, 20 г борошна, 1/2 склянки сметани, 1 яйце, сіль, перець.
      Мозок залити холодною водою, зняти оболонку, закип'ятити в со-лоній воді. Підсмажити цибулю, покласти до неї нарізаний мозок, залити сметаною і трохи поварити. Зняти з вогню, додати сире яйце, сіль, перець до смаку, вимішати.

НАЧИНКА 3 ГРЕЧАНОЇ КАШІ
      1/2 Л вареної гречаної каші, 1 цибуля, 1 ст. ложка жиру, 2–З яєць, 2 сушені гриби.
      До зварених і посічених грибів додати підсмажену цибулю, ви мішати з кашею і посіченими крутими яйцями, посолити, поперчити до смаку.

НАЧИНКА 3 КАРТОПЛІ
      1/2 кг картоплі, 100 г жиру, 2 цибулі, 1 яйце, сіль, перець.
      Зварену картоплю розтертії, додати підсмажену цибулю з жиром, яйце, сіль і перець до смаку і вимішати, щоб не було грудочок. До цієї начинки можна додати змелене варене м'ясо або посічені варені гриби.


<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua