Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 128 гостей
Блины, блинчики
КУЛИНАРИЯ - Еда на каждый день

 Совет:  Муку для блинов и соусов разводите в соленной воде — не будет комочков.

МЛИНЦІ ЗВИЧАЙНІ
      100 г борошна, 1/2 л молока, 10 г дріжджів, 2 яєць, 1/4 склян-, ки вершків.
      Борошно поділити на дві рівні частини. З однієї частини борошна, молока і дріжджів зробити розчину і поставити в тепле місце, щоб підійшла. Тоді додати жовтки і решту борошна, добре вибити ложкою, влити вершки, перемісити і вимішати з піною збитих білків. Тісто поставити в тепле місце, щоб підійшло, і тоді смажити на гарячій сковороді. Готові млинці полити розтопленим вершковим маслом.
     
МЛИНЦІ НАШВИДКУРУЧ
      300 г борошна, 3 жовтки, 100 г жиру, 1/2 склянки кислого молока, 1/2 ч, ложки солі, на кінець ножа цукру.
      Масло розтерти з жовтками, додати до просіяного борошна, влити кисле молоко і вимішати. Тоді. додати піну збитих білків, вимішати і відразу смажити на гарячій сковороді.
     
МЛИНЦІ 3 МАННОЇ КРУПИ
      2 склянки молока. 200 г манної крупи, 4 яєць, 50 г цукру, 100 г вершкового масла, на кінець ножа солі.
      Зварити на молоці манну крупу з цукром. Як загусне, посолити до смаку, охолодити, додати яйце і старанно вимішати. Пекти на гарячій сковороді. Подавати з варенням.
     
МЛИНЦІ ЗДОБНІ
      300 г борошна, 50 г вершкового масла, 4 яєць, 3 склянки молока, 50 г цукру, ваніль.
      Розтерти жовтки з цукром, розтопленим вершковим маслом і борошном, поступово підливаючи молоко. Цю масу поставити на вогонь і мішати, поки не загусне, не доводячи до кипіння. Тоді охолодити, вимішати з піною збитих білків і смажити на сковороді. .Подавати з варенням.
      Млинці можна скласти у змащену жиром каструлю, перекласти варенням і злегка запекти.
     
МЛИНЦІ ПШЕНИЧНО-ГРЕЧАНІ
      200 г пшеничного борошна, 200 г гречаного борошна, 1 склянка молока, 1 ст. ложка розтопленого вершкового масла, 10 г дріжджів, 2 яєць.
      Пшеничне борошно розчинити теплою водою з маслом і дріжджами і добре вимішати. Поставити в тепле місце, щоб розчина підійшла. Тоді посолити, додати жовтки, гречане борошно і знову дати підійти. За годину перед жаренням тісто добре вибити ложкою, додати піну збитих білків, вимішати і знову поставити, щоб підійшло, Після цього смажити на гарячій сковороді.
                      *   *   * 
      150 г пшеничного борошна,  150 г гречаного борошна, 1/4 склянки води, 1 склянка молока, .10 г Дріжджів, 2 яєць, 1 ст. ложка розтопленого вершкового масла.
      Пшеничне борошно розчинити водою і дріжджами. Як тісто рушиться, всипати гречане борошно, запарити гарячим молоком і посолити, а як прохолоне – вбити яйця, влити розтоплене масло і поставити, щоб підійшло. Тоді смажити на гарячій сковороді.
     
МЛИНЦІ 3 ЯБЛУКАМИ
      250 г борошна, 3 ябць, 50 з цукру, 1 склянка сметани або кефіру, 500 г яблук.
      Розтерти жовтки з цукром, додати борошно, сметану і приготувати рідке тісто. Вимішати його з піною збитих білків, а потім з пошаткованими яблуками. Смажити на гарячій сковороді, після чого посипати цукром-пудрою з ваніллю. Замість яблук можна використати ревень, порізаний на маленькі шматочки.:
 
Цвек Д. Солодке печиво.-Львів, 1961.-216 с.
Цвек Д. Сладкое печенье. - Львов, 1961. - 216 с.

Смотрите также блины, изх разновидности и приготовление

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua