Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 211 гостей
Кисели

КИСІЛЬ ЖУРАВЛИНИЙ
      1 склянка журавлини, 200 г цукру, 50 г картопляного крохмалю.                               .
      Журавлину перебрати, промити, закип'ятити і перетерти разом з відваром крізь друшляк, щоб вийшло 1/2 л соку. До гарячого соку додати цукор, крохмаль, розведений у 1/2 склянки холодної води, і, помішуючи, закип'ятити. Зняти з плити, розлити в склянки, посипати цукром-пудрою і винести на холод.
      Кисіль з вишень, смородини та інших ягід готують так само, як з журавлини. До киселю з малини і полуниць додається протерте ягідне пюре.
     
КИСІЛЬ 3 СУШЕНИХ ПЛОДІВ
      250 г сушених яблук, слив, вишень, груш, абрикосів, 200 г цукру, 50 г крохмалю, цедра з 1 лимона або кориця.
      Сушені плоди промити, залити 4–5 склянками гарячої води і залишити на три години, після чого варити на повільному втні протягом ЗО хвилин. Одержаний відвар процідити крізь сито, а плоди протерти, покласти їх у відвар, додати цукор, вимішати і закип'ятити. Під час кипіння влити розведений у 1/2 склянки холодної води крохмаль, весь час помішуючи. Коли рідина загусає, додати лимонну цедру або корицю і зняти з вогню.
      КИСІЛЬ 3 СВІЖИХ ЯБЛУК
      1/2 кг яблук, 100 г цукру, 60, г крохмалю, цедра з 1/2 лимона або кориця.
      Яблука помити, порізати, вийняти серцевину і зварити з шкіркою. На ситі відцідити рідину, яблука протерти, змішати з відваром і закип'ятити. Під час кипіння влити розведений у 1/2 склянки холодної води крохмаль, весь час помішуючи. Коли кисіль загусне, додати цукор або корицю.
     
КИСІЛЬ ШОКОЛАДНИЙ
      50 г шоколаду або 20 г какао, 1/2 склянки води, 1,5 склянки молока, 80 г крохмалю.
      Шоколад натерти на рідкій тертці і розпустити у гарячій воді, Додати цукор і закип'ятити. Під час кипіння влити розведений у 1/2 склянки холодного молока крохмаль, весь час помішуючи. Коли закипить, зняти з вогню і охолодити.
     
КИСІЛЬ 3 ХЛІБНОГО КВАСУ
      З склянки хлібного квасу, цедра з 1 лимона, 50 г цукру. 80 г крохмалю.
      Хлібний квас закип'ятити з лимонною цедрою і цукром. Під час кипіння влити розведений у У.» склянки холодної води крохмаль. Коли закипить, зняти з вогню і охолодити.
     
КИСІЛЬ ЛИМОННИЙ
      2 лимони, 100 г цукру, 1/2 л води, 80 г крохмалю.
      З лимонів зрізати шкірку І закип'ятити її з водою і цукром. Тоді шкірку вибрати, рідину закип'ятити і під час кипіння влити розведений у 1/2 склянки холодної води крохмаль, весь час помішуючи. Коли крохмаль завариться, кисіль зняти з вогню, витиснути сок з лимонів, вимішати і охолодити.
     
КИСІЛЬ МОЛОЧНИЙ
      1/2 л молока, 100 г цукру, 50 г крохмалю,; 2 жовтки, 20. г вершкового масла, ваніль.
      Розведений у 3 ст. ложках холодного молока крохмаль влити у кипляче молоко, весь час помішуючи. Коли він почне загусати, зняти з вогню, додати жовтки, розтерті з цукром і вершковим маслом, і добре вимішати. Як охолоне, можна залити малиновим соком або вишневим варенням.
 
Цвек Д. Солодке печиво.-Львів, 1961.-216 с.
Цвек Д. Сладкое печенье. - Львов, 1961. - 216 с.

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua