Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 219 гостей
Готовим из тыквы

Батончики з гарбузів та сиру
      300 г гарбуза (тыквы), 500 г сіру, склянка борошна, 2-3 яєць, 150 г смальцю, 80 г цукру, сіль за смаком, сода на кінчику ножа.
      Гарбуз спекти або припустити лід крошкою, вливши трохи молока чи води, охолодити, ретельно розім'яти токачем і зміщати з протертим сиром, додати цукор, яйця, дрібку солі. соди, борошно, Приготувати однорідне тісто, розкачати тоненькою ковбаскою. нарізати, невеликими батончиками і обсмажити у  фритюрі. (у смальці).
      Готові батончики вийняти шумівкою, дати cтекти жиру і посипати цукровою пудрою, змішаною з корицею aбo ваніліном.

Гарбуз з квасолею.
      500 г гарбуэа, 100 г квасолі, 1,5 ст. ложки мартарину, 125 г сметанного соусу, 1,3 чайної ложки борошна, кориця.
      Дла соусу: 125 г сметани, чайна ложка вершкового масла, 0,5 чайної ложки борошна.
     Гарбуз нарізати шматочками,.запанірувати в борошні, посмажити на маслі, і залити сметанним соусом. Окремо зварити квасолю, змішати її з гарбузом і все проварити 3-5 хв.

Цукати з гарбуза
      1 кг гарбуза, 1 кг цукру, склянка води. чайна ложка лимонної кислоти, ванілін на кінчику ножа.
      Г'арбуз очистити, видалити насіння, нарізати кубиками і залити сидовою водою (чайніу ложку соди на 1 л води). Через годину воду злити, гарбуз добре промити холодною чистою водою (краще проточною), дати їй стекти, опустити в гарячий цукровий сироп і варити. Готовність гарбуза перевіряють за прозорістю шматочка. Під кінець варіння додати лимонну кислоту і ванілін. Потім гарбуз відкинути на друшляк і підсушити.
      Цукати використовують як начинку для пирогів або для прикрашання тортів. Можна подати їх до чаю.
      Зберігати у темному холодному місці.

Оладки з гарбузів і сиру.
      300 г гарбуза, 250 г сару, 3 яблука, 1 яйце, 4 ст. ложки борошна, 50 г борошна, 50 г жиру (топленого масла або смальцю): сіль і цукор за смаком.
      Гарбуз почистити й натерти на дрібній тертушці. Яблука очистити від шкірки й насіння, нарізати соломкою. Змішати гарбуз, яблука, сир і борошно, додати дрібку солі, цукор і яйце. Все ретельно перемішати. Масу набирати ложкою і смажити невеличкі оладки на топленому маслі або смальці.
      Подаючи до столу, полити: сметаною.

Мармелад з гарбуза (болгарська кухня)
      3 кг гарбуза, 3 л воді, 8-10 ст. ложок оцту, I,5 кг цукру, 4 гвоздики, 0,4 чайної ложки кориці.
      Гарбуз очистити, видалити насіння, нарізати маленькими шматочками і варити разом з корицею і гвоздикою. Коли. гарбуз стане м'яким, протерти його крізь сито, додати цукор і продовжувати варити, поки мармелад не почне відокремлюватись від стінок посуду, Влити оцет і варити ще 15 хв, помішуючи.  Мармелад ввається готовим, коли невеликий його шмагочок, взятий на тарілку, не розпливається.
      Мармелад буде значно смачнішим, якщо його варити не на воді, а на фруктовому соку — вишневому, виноградному, яблучному, сливовому, смородиновому тощо.
      Гарячій мармелад скласти у банку, охолодити, потримати відкритим 2-3 дні (краще: на сонці), а потім зав'язати пергаментним папером і зберігати у прохолодному місці

Гар5уз в'ялений
      Для в'ялення використовують цілком стиглі столові сорти з яскравим м'якушем. Гарбуз очистити, нарізати шматочками завтовшки 0,5—1 см. Для збереження кольору 1-2 хв бланширувати у трохи підсоленій воді швидко охолодити холодною водою. Шматочки викласти на сито, підсушити у духовці при температурі 55—60 градусів. Потім підвищитя її до
70—80 градусів. З в'яленого гарбуза готують супи, каші, начинки.
     Зберігати в холодному місці.
 

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua