Призрачно все в этом мире бушующем, есть только миг за него и держись
Есть только миг между прошлым и будущим, именно он называется жизнь!

.............................................................................................................................. Л. Дербенев
 


НАША ПЕСНЯ


ФОТОСЕСИИ
 
 
КЛИПЫ 
 
 
ФОТОАЛЬБОМЫ 
 
 
КНИГИ 


МИР УВЛЕЧЕНИЙ


 
поиск по сайту
МЕНЮ
Заглавная
БИБЛИОТЕКА
ИССЛЕДОВАНИЯ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
ФОТОАЛЬБОМЫ
ВИДЕО
ЭТО ПОЛЕЗНО ЗНАТЬ
КУЛИНАРИЯ
РУКОДЕЛИЕ
Любознательным
НА ДОСУГЕ
ФАЙЛЫ
Пишите
Виртуальный секретарь "Мои научные новости"
Библиотечный информационно-образовательный Портал
Мой дом

"Бібліофан" Дискусійний клуб

"Бібліотекарі усіх країн - об'єднуйтесь!
Посетителей
На сайте 219 гостей
Готовим фуршет

Яйця з зернистою ікрою
      Зварені вкруту яйця. надрізать трохи вище середини, вибрать жовтки і на їх місце накласти ікру скроплену лимонним соком. Для оздоблення використати кусочки лимона, листочки петрушки
      Покласти кожному на закусочну тарілку.

Яйця з ікрою мінтая
      500 г добре віджатого кисломолочного сиру змішати з 150 г масла, 4 ст, ложками сметани, її обережно вмішати в ікру мінтая без соку. Зробити "яйця" і о6валять їх у натертому твердому не солоному сирі, змішаному за бажанням з зеленню петрушки. Для оздоблення використати жовток.
      Покласти кожному на закусочну тарілку.

Бутерброд з шпротним паштетом
      Спекти невеличкі хлібці або солоні коржики: 50 r дріжжів, 0,5 ст. води і 1-2 ложки борошна змішати в чаші. Дрібно посікти чи прокрутити на м'ясорубці цибулину. Вилити дріжжову суміш у миску, додати 1 ст. води (молоко) 1/4 ст. ложки олії. Все швидко ретельно перемішати, всипати муку, посолити і розмішувати, підсипаючи борошно, до утворення тіста. Тісто повинно бути м'яким і ніжним, але відставати від рук. З нього наробити хлібців, розміром з яблуко, трохи сплюснути і викласти на змащений лист на віддалі 2 см. Або розкачати і випекти коржички. Через 2 хв. поставити в духовку. Випікати 10. Вийняти і прикрити рушником. Коли охолонуть, розрізати навпіл, вийняти частину м’якіша і на його місце накласти шпротний паштет, розтертий з маслом і жовтками. Скропити 5—6 краплями лимонного соку. Покласти кожному на эакусочну тарілку. Для оздоблення використати кусочки огірка, помідора і листочки петрушки.

Салат картопляний
      Картоплю. "в мундирі", трохи моркви почистити, нарізати кубиками і змішати з зеленим горошком (для краси). Майонез розбавити сметаною за смаком і о6ережно перемішати з овочами. Викласти на тарілку, по краях покласти шматочки м'яса.

Бутерброд з печінкою
      На вирізані формочкою кружальця твердого сиру (можна ковбасного) покласти кульки, вироблені з печінкового паштету: 500 r печінки нарізати кусочками і посмажити до напівготовності, злегка потушкувати порізані 3 цибулинм. Круто зварити 3 яйця. Все змолоти двічі на м'ясорубці. Вбити 2 яйця, посолити; поперчити за смаком і розтерти на пухку масу. Вироблені кульки обкачати у протертому крізь сито жовтку. Викласти кожному на закусочну тарілку.

Мясний або рибний пудинг
      500 г курятини, телятини чи судака, 150 г сухої булки, замоченої у молоці, двічі пропустити через м’ясорубку і протерти через сито. Масу посолити, розвести молоком до густоти кашиці, додати 5 сирих жовтків, 5 збитих в піну білків, обережно перемішати знизу догори і викласти у густо змащену форму, посипати сухарями і накрити промащеним папером. Форму опустити у каструлю з кип'ятком, накрити кришкою і 40-45 хв варити на пару при постійному кипінні. Коли вихолоне, трохи підігріти форму у гарячій воді і викласти пудинг на тарілку. Оздобити зеленню.

Фарширована гуска
      Потрушок птиці, 100-150 г телячої печінки або м'яса. і невелику цибулину відварити у воді з лавровим листом (без солі! ). Круто зварити 4 яйця і підсмажити на салі (маргарині) середню цибулину. Все подрібнити на м'ясорубці, додати посічені яйця, приблизно 50 г білих паніровочних сvxaрів. Посолити, поперчити. Вбити 4 сирих яйця і добре вимішати. Підготовану гуску (качку) розрізати по грудинці, обережно зняти шкірку разом з м'ясом, залишивши крильця і ніжки, М'ясо зрізати, рівномірно розкласти на шкірці, посолити, поперчити, покласти фарш. Зашити і придати форму гуски. Крильця і ніжки прив'язати, поверхню натерти сіллю (часником за бажанням), дати півгодини полежати. Спинку натерти жиром і покласти на деко (можна підкласти змащений лист фольги), налити трохи води, щоб не підгоряв жир, що виділятиметься, і випікати при середній температурі приблизно 1,5-2 год. поливаючи час від часу жиром. Викласти на блюдо, розрізати не порушуючи форму і обкласти квашенини яблуками, зеленню.

Кульки з масла
       200 г вершкового масла добре вимішати з натертим на дрібній терці твердим сиром (100 r), 2 вареними жовтками і розкласти у формочки з під цукерок; Заморозити. Покласти на закусочну тарілку на кружальце лимона до яйця з
ікрою.
 

<Предыдущая   След.>

MiGG&Co. 
http://добавить-сайт.in.ua  http://посещаемость-сайта.com.ua  http://работа-для-девушек.kiev.ua